Els menjadors escolars de Benissa introduiran el “Peix de Calp”
A partir d'aquest mes de gener, el peix de la badia de Calp, el “Peix de Calp”, formarà part de la dieta dels escolars del municipi, gràcies a la coordinació de les regidories d'Educació, de Sanitat, la Confraria de Pescadors de Calp, Col·legis Pare Melchor, Manuel Bru i les Ampas corresponents.
Els càtering que subministren el menjar als centres escolars han acceptat introduir els productes de la llotja calpina amb els quals es podran elaborar plats com “Fideua” i “Pota amb tomàquets i ceba”.
Des de la Confraria de Pescadors s'insisteix en la importància que els escolars consumen peix de qualitat i sobretot que siga salvatge, ja que en els menjadors se subministren en ocasions filetes congelats i espècies de piscifactoria.
Des de la regidoria d'Educació s'han elaborat unes cartes en les quals s'explica als pares aquesta iniciativa, que ja es va engegar el passat any en els col·legis de Calp, i amb molt d'èxit.