Societat

gastronomia

Nova edició de les Jornades de la Tòfona a Girona

El grup gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les cinquenes Jornades de la Tòfona. Durant aquestes jornades, que es van iniciar dimarts i s'allargaran fins al 30 de gener, els deu restaurants del grup gastronòmic serviran plats i menús amb aquest preuat fong. Jordi Ribas, cuiner de Cal Ros, va destacar que aquesta època de l'any és la millor per degustar aquest producte perquè “és quan la tòfona està en el seu millor moment de maduració”. Ribas va explicar que les tòfones que serviran els restaurants són de Castellterçol, al Vallès Oriental, tot i que hi va afegir que també se'n troben a la Garrotxa i al Montseny, entre altres llocs. Els restaurants que conformen el grup gastronòmic Girona Bons Fogons són Maràngels, de Sant Gregori; Duc de l'Obac, de Bonmatí; La Banyeta, de Palol de Revardit; La Riera, de Sant Martí Vell; els restaurants Quimera i Delicius, de Caldes de Malavella, i els de Girona Alemanys 3, Cal Ros i El Celler de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.