MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre)

XIV VILA GRALLERA I XI TROBADA GEGANTERA DE LES COMARQUES MERIDIONALS

Gegants amb DO Tarragona

Una quinzena de colles geganteres de la demarcació de Tarragona portaran els seus gegants fins a Móra la Nova per participar en una «ocasió que ens permet conèixer-nos i fer festa», diu Àlex Esquero, tresorer de la Coordinadora de Colles de Geganters i Grups de Grallers de les Comarques Meridionals de Catalunya. Durant la trobada es podrà veure ballar les figures del Cercle Internacional dels Amics dels Gegants, una entitat internacional amb seu a Vallgorguina. Tot plegat serà diumenge i reunirà unes 400 persones.

La vigília, els protagonistes seran els grallers. A la tarda oferiran un concert i després de sopar, allargaran la nit amb l'actuació de les diferents colles.

M. JOSÉ RAMOS

Dia 23 i 24 de maig. Recorregut cercavila: pavelló firal, Diagonal, Estatut, pl. Pau Casals, av. Caixa de Pensions, Major, pl. Catalunya, Major i pl. Església.http://www.meridionals.cat
www.meridionals.cat

LA CERCAVILA

Diumenge 24
09.00 h. Esmorzar popular al pavelló i plantada de gegants al pavelló firal.
11.00 h. Inici de la cercavila de totes les colles participants pels carrers del poble.
12.30 h. Ballada final a la plaça de l'Església.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.