Monogràfics

CAMPLLONG (Gironès)

29a Fira Comarcal de Primavera

Màster en animals de pagès

Un dels grans atractius que ofereix la Fira Comarcal de Primavera, sobretot per als més petits, és la possibilitat de conèixer de ben a prop una gran varietat d'animals de pagès gràcies a la mostra de bestiar instal·lada a fora del pavelló esportiu. Des de fa tres anys, a més, se celebra una interessant mostra d'aus de raça que aquest any estarà formada per una col·lecció de coloms de raça de diferents zones del món, gallines, perdius, ànecs, faisans, tórtores i oques. En la mostra hi tenen una presència destacada les aus autòctones de cada raça, com ara l'oca empordanesa, el faisà comú, la perdiu roja, el colom Vol Català, les gallines i galls de pagès, la gallina del Prat i les gallines flor d'ametller. Per tal que els visitants puguin veure el desenvolupament de les aus hi haurà també lloques amb polls.

Altres animals amb una presència destacada a la fira són el burro català –se'n fa un concurs morfològic el dissabte al matí– i el gos d'atura català. A aquests últims se'ls pot veure en acció diumenge al matí durant el concurs de treball monogràfic de ramat i una exhibició amb oques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.