Monogràfics

BORRASSÀ (Alt Empordà)

Fira de l'Allioli de Creixell

Amb el toc d'Adrià

L'alli­oli com­par­teix pro­ta­go­nisme amb el millor cui­ner del món a la fira d'enguany, ja que Fer­ran Adrià es con­ver­teix en el pri­mer per­so­natge que rep la Mà de Mor­ter d'Or de la mos­tra, un premi que s'intro­du­eix aquesta edició i que vol home­nat­jar la tra­jectòria del cui­ner i el fet que res­pecti la tra­dició en la inno­vació a la cuina. El con­curs inter­na­ci­o­nal d'alli­oli con­ti­nua sent, però, l'acte prin­ci­pal d'aquesta festa dedi­cada a la salsa naci­o­nal de Cata­lu­nya. Hi par­ti­ci­pen una tren­tena de per­so­nes i el jurat valora el gust, el cost i el color, entre altres qua­li­tats. Després, lliu­ra­ment de pre­mis i dinar popu­lar i, per aca­bar, audició de sar­da­nes.

29 de maig. A la font de les Curculles. Concurs a les 11.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.