Societat

Ingressa a la presó el presumpte autor de set agressions sexuals al Maresme i al Baix Penedès

L'home, de nacionalitat espanyola, 36 anys i veí de l'Arboç,portava passamuntanyes o una peça semblant i atacava víctimes en situacions vulnerables

Es tracta d'un transportista, que per la seva feina tenia mobilitat per Catalunya i llibertat horària

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de set delictes d'agressió sexual en municipis del Maresme i el Baix Penedès entre finals del 2010 i principis de 2011, que ha ingressat a la presó.

L'home, Andres H.M, espanyol de 36 anys i veí de l'Arboç (Barcelona), utilitzava presumptament la mateixa operativa: portava passamuntanyes o una peça semblant i atacava víctimes en situacions vulnerables, a causa de la franja horària o el lloc solitari on les agredia, sobretot proximitats d'estacions de ferrocarril.

L'home atacava les víctimes per l'esquena, les feia caure a terra, i es masturbava davant d'elles, sense arribar a la penetració, i actuava amb molta rapidesa, informa la policia catalana en un comunicat.

Durant la investigació, iniciada a finals de 2010, els mossos van poder recollir mostres biològiques en algunes de les agressions, de les quals van extreure un perfil d'ADN i van implicar el detingut.

Es tracta d'un transportista, que per la seva feina tenia mobilitat per Catalunya i llibertat horària, per la qual cosa la policia no descarta que se li puguin imputar fets similars en altres comarques.

El detingut, que té antecedents per delictes contra la llibertat sexual, va passar a disposició del jutjat d'instrucció número vuit de Vilanova i la Geltrú, que ha decretat el seu ingrés a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.