Societat

Tres obres més en municipis nord-catalans de la Ruta del Ferro

Fillols, Vallestàvia i Arles seran la seu d'obres originals realitzades en el marc dels Encontres de la Ferreteria d'Art que tindran lloc a Arles del 14 al 16 d'octubre

Tres obres originals de ferro forjat han estat encarregades a tres ferrers amb motiu dels Encontres de la Ferreteria d'Art, que tindran lloc a Arles del 14 al 16 d'octubre. Dos ferrers del Principat de Catalunya, Miguel Xirau i M. Amat, realitzaran les obres que seran instal·lades respectivament a Fillols i Arles, mentre que el ferrer belga Jeff Decraene s'encarregarà d'una obra per a Vallestàvia. Aquestes tres peces formaran part del programa d'embelliment de tots els municipis situats sobre la Ruta del Ferro nord-catalana. Anteriorment, la Bastida i Arles –que és seu dels Encontres– ja es van beneficiar d'aquesta iniciativa.

Els Encontres de la Ferreteria d'Art s'organitzen cada dos anys a Arles i en l'última edició, el 2009, hi van participar uns cent cinquanta ferrers d'arreu d'Europa per intercanviar tècniques i presentar-les al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.