Societat

successos

Tallen l'AP-7 al Baix Ebre per un camió en flames

El vehicle carregava material corrosiu i el foc va fer activar el pla Transcat

El trànsit per l'autopista AP-7 a l'altura de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) es va haver de tallar ahir a causa de l'incendi d'un camió que circulava cap a València. Això va fer que s'activés el pla d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat). El foc va començar a les sis del matí en un camió que transportava material corrosiu, cosa que va suposar el risc que, com a conseqüència de la combustió, també es produïssin emissions contaminants. Fins a 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat van haver d'anar al punt de l'incendi, al km 301 de l'AP-7. Hi van treballar tant en l'extinció de les flames com en la retirada del material que el vehicle transportava.

L'incident va fer que es tallés el trànsit dels dos carrils en sentit sud fins a les 14.00 h. Es va haver de desviar el trànsit dels vehicles que circulaven cap a València per la carretera N-340, tot i que a partir de les 10.00 h els Mossos d'Esquadra van redirigir el trànsit a la calçada del sentit contrari, on es va tallar un dels dos carrils de circulació cap a Tarragona i Barcelona. També hi van haver retencions en tots dos sentits de la marxa, durant tot el matí fins a primera hora de la tarda, de fins a 15 km en sentit nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.