Festes populars i fires

ALCANAR (Montsià)

XVIII Jornades Gastronòmiques dels Cítrics i les Galeres

Ben avinguts

Lla­gos­tins crui­xents amb cara­mel de taronja, llom de lluç de palan­gre amb crema de gale­res, tor­tel·lini gegants de crus­ta­cis amb crema de galera i crui­xent de car­xofa o plum-cake amb cítrics con­fi­tats i sor­bet de xoco­lata negra són alguns dels plats que setze res­tau­rants d'Alca­nar, de les Cases d'Alca­nar i d'Alca­nar platja ofe­ri­ran en els menús de les jor­na­des gas­tronòmiques. La volun­tat és donar a conèixer els pro­duc­tes de qua­li­tat que es pro­du­ei­xen al muni­cipi i fer-ho a través d'unes recep­tes amb arrels tra­di­ci­o­nals, però també inno­va­do­res i atrac­ti­ves que con­fi­gu­ra­ran uns menús on seran pre­sents les gale­res i els cítrics. Alguns d'aquests menús inclo­uen vi de la DO Terra Alta. El gastrònom Pep Sala va ser l'encar­re­gat de donar el tret de sor­tida a les jor­na­des.

De l'1 a l'11 de desembre. A 16 restaurants del municipi. Preus dels menús, entre 15 i 37 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.