Societat

Compromís per dignificar el poliesportiu de Ciutat Meridiana

L'Ajuntament acorda amb veïns i usuaris la creació d'una comissió per treballar en la millora de l'equipament

L'Ajuntament de Barcelona ha mogut fitxa després que l'associació de veïns de Ciutat Meridiana i usuaris del centre esportiu municipal Can Cuyàs denunciessin la degradació d'aquest equipament , on salta a la vista la situació de deixadesa i de falta de manteniment. El districte de Nou Barris s'ha compromès a fer-hi “de manera immediata” les millores necessàries per garantir una bona qualitat de les instal·lacions i ha acordat amb veïns i usuaris la creació d'una comissió de seguiment per treballar plegats en la millora del poliesportiu i del seu model de gestió.

El centre esportiu –gestionat per l'empresa Ubaefitness (Eurofitness)– és l'únic que hi ha a la zona nord de Nou Barris i dóna servei als barris d'aquesta part del districte –Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona– i al de Can Cuiàs, a Montcada i Reixac. Dijous passat es va celebrar la tercera assemblea informativa sobre la situació del poliesportiu i, en aquesta ocasió, hi van assistir representants del districte –amb la regidora, Janet Sanz, al capdavant– i també de l'Institut Barcelona Esports. Més enllà dels compromisos de millora, segons fonts municipals, l'Ajuntament va explicar que revisarà la concessió a l'empresa gestora i estudiarà “possibles accions” contra els incompliments que s'han produït. També va recordar que la proposta del govern municipal pel que fa al pla d'actuació del districte (PAD) inclou com a objectiu la redacció del projecte de millora de les instal·lacions.

“La reunió va ser positiva, però només és l'inici; cal que la comissió de seguiment, on s'han de concretar solucions, es convoqui en els propers quinze dies”, explica Iván Torres, abonat del centre. Els veïns, doncs, no abaixen la guàrdia. “Si l'Ajuntament compleix els compromisos, tindrà la nostra col·laboració; mentre no veiem resultats, seguirem al peu del canó”, adverteix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia