Societat

Besalú torna a proposar un cap de setmana dedicat a la màgia

Les Chapeaux Blancs, Enric Magoo i el Màgic Andreu són alguns dels artistes convidats al festival d'aquest any

Des d'ahir al vespre i fins demà a la tarda se celebra la novena edició del Besalú Màgica. El plat fort del programa és la gala d'aquest dissabte (22 h, pavelló), en què intervindran Jaime Figuerola, el Mag Edgar, Les Chapeaux Blancs, Doble Mandoble i Raül Black (organitzador del festival), amb la col·laboració de la companyia Excalibur.

La majoria de les propostes, però, són de màgia al carrer –ofertes pel Mag Edgar, Fèlix Brunet i Bicicadabra–, un apartat que s'ha volgut potenciar. Les actuacions d'avui s'han previst a la placeta de Sant Vicens (12.30 h), el Prat de Sant Pere (16.30 h) i la plaça de la Llibertat (19.30 h). El cartell d'aquest dissabte es completa amb un taller a la biblioteca (11 h), una gala infantil a Cal Tronc amb Enric Magoo (17.30 h) i una conferència sobre el fengshui (18.30 h).

Diumenge hi haurà màgia al carrer a la placeta de Sant Vicens (11.30 h), la plaça de la Llibertat (13.00 h) i el Prat de Sant Pere (16.30 h).

El darrer espectacle del festival anirà a càrrec del popular Màgic Andreu, l'actuació del qual començarà a les sis de la tarda al pavelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia