Societat

turisme

campanya 2017

TUI durà l'any vinent més creuers i turistes polonesos

La principal majorista a la Costa Daurada confia a mantenir la xifra de cent mil visitants anuals tot i el ‘Brexit' i la devaluació de la lliura

Un vaixell de la companyia farà quatre escales al port de Tarragona el 2017

La majorista britànica TUI, la que fa més anys que opera a la Costa Daurada i també la que porta més viatgers anualment, espera repetir de cara a la temporada vinent els bons resultats del 2016, en què les reserves per a la Costa Daurada han augmentat un 5%. El grup, que aquesta setmana ha celebrat una trobada dels seus agents britànics i irlandesos al centre de convencions de Port Aventura, vol repetir la xifra de cent mil turistes que ha assolit aquest any, així com els 26 vols setmanals a l'aeroport de Reus des de catorze aeroports britànics durant la temporada alta. La companyia confia que els efectes de la sortida de la Gran Bretanya de la Unió Europea no es deixaran notar en les reserves. “Els clients estan donant molta importància en aquest context a la relació qualitat-preu, però també a la recerca de noves experiències”, va detallar ahir la directora de distribució i creuers de TUI a la Gran Bretanya i Irlanda, Helen Caron.

En aquest context, des del grup majorista veuen amb optimisme l'obertura durant el proper any de Ferrari Land a Port Aventura, que serà l'únic parc temàtic que la marca automobilística tindrà a Europa. “Esperem que sigui molt bo per a les nostres reserves, ja l'estem promocionant”, va assegurar Ian Livesey, cap de TUI a l'Estat espanyol.

Tot i que pràcticament un 90% dels clients de TUI que visiten la Costa Daurada són britànics o irlandesos, el grup ha treballat també l'últim any per dur visitants de Bèlgica i Rússia, i el 2017 serà el primer cop que s'endinsarà en el mercat polonès. “És difícil marcar-se un objectiu, ja que és un mercat que no planifica tant com el britànic”, va dir Livesey.

Un altre mercat en creixement per a TUI és el dels creuers, en què el grup està apostant també pel port de Tarragona, i ja hi manté contactes. L'any vinent el Thomson Majestic de la companyia farà quatre escales a la ciutat entre el juliol i el setembre, amb fins a sis mil passatgers. De cara al 2018, TUI espera incrementar aquesta xifra, ja que tindrà dos vaixells de creuer que tindran port base a Palma de Mallorca i Màlaga.

LA XIFRA

26
vols setmanals
a l'aeroport de Reus són els que TUI espera repetir de cara a la temporada vinent

El grup es desmarca del Saloufest

Els representants del grup TUI van declinar ahir valorar directament la decisió de la companyia del seu grup I Love Tour de donar per acabat el programa Saloufest, el polèmic paquet turístic per a universitaris britànics al qual s'havien oposat en la seva darrera edició tant l'Ajuntament de Salou com la Generalitat de Catalunya. “No està relacionat directament amb TUI, que és un grup molt gran. No som els adequats per opinar”, va assegurar el cap del grup majorista a l'Estat, que, tot i això, sí que va destacar que la prioritat de la marca és “el turisme familiar” a la Costa Daurada. En aquest sentit, el grup va celebrar l'experiència de l'hotel Avenida Suites de Salou, que aquest any s'ha convertit en el primer hotel de la península que forma part del programa Family Life de turisme familiar, i que TUI vol ampliar amb més hotels a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Roquetes reunirà xefs de renom al certamen GastroCaça que farà a l’octubre

Barcelona
Societat

Mor Vicenç Prats Bagué, el carnisser de Palamós que filmava i tocava el violí

SOCIETAT

Quinze consultes més quan s’ampliï el CAP de Can Gibert

girona
canvi climàtic

‘Beryl’ toca terra com a huracà de categoria 1 prop de la costa de Texas

barcelona
SOCIETAT

Comencen setze mesos de treballs del corredor ràpid entre Salt i Girona

SALT / Girona
educació

El retard en les adjudicacions desperta protestes dels sindicats i Educació diu que és “un problema tècnic”

barcelona
Medi AMbient

Mataró descobreix els entorns amb 10 itineraris per anar a peu o amb bicicleta

Mataró
SALUT

Un nou servei escurça l’estada dels nounats a l’Hospital de Can Ruti

Badalona

Dos de cada tres desplaçaments a l’àrea de Barcelona són amb mitjans sostenibles

Barcelona