Societat

Ornitologia

Uns 1.700 ocells, a la Bòbila de Palafrugell

S'ha celebrat el 29è Concurs Exposició d'Ornitologia amb 117 criadors participants

El 29è Concurs Exposició d'Ornitologia de Palafrugell, que s'ha celebrat fins avui a la Bòbila de Palafrugell, ha disposat de la participació de 1.700 ocells. La mostra i concurs, organitzada per l'Associació Ornitològica Baix Empordà, que puntua per al 43è Campionat de Lliga Catalana, ha presentat uns 1.700 ocells de 117 criadors procedents de Catalunya i de França.

Els premis d'honor d'aquesta edició han estat atorgats a Santiago Franco, d'Anglès (canari de color); Manuel Vaz, de L'Avelhanet-França (canari de postura), i José Paz, de Mont-ras (canari exòtic). Per la seva banda, els grans premis s'han concedit a Josep Soler, de Palamós (color lipocrom); Jocelyne Levavasseur, d'Alenyà-França (color melànic), i Francisco Álvarez, de Tordera (postura llisa), entre d'altres. El 26è Trofeu Josep Olivé Segura, reservat a socis de l'entitat organitzadora, es concedeix a César Benito, de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.