Societat

Trànsit

Més de 170.000 vehicles ja han sortit de l'àrea de Barcelona

La xifra suposa el 35% dels 490.000 desplaçaments previstos per a la primera fase del doble pont de la Constitució i la Immaculada

Les vies amb més complicacions aquesta tarda han estat la C-58, l'AP-7, l'A-2 i la C-55

Tres persones resulten ferides en un xoc a la N-240 a Lleida, on hi ha boira densa

Un total de 173.546 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona fins a dos quarts de nou de la nit d'aquest divendres en l'inici de la primera fase de l'operació sortida del doble pont amb motiu de les festivitats de la Constitució i de la Immaculada. Aquesta xifra suposa el 35,2% dels 490.000 desplaçaments previstos entre les tres de la tarda d'avui i la mateixa hora de demà dissabte, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Aquest divendres al vespre, les vies que han presentat més complicacions són la C-58 en diversos trams a Montcada i Reixac i Sant Quirze del Vallès (en els dos sentits), la Ronda de Dalt i la Lateral, l'AP-7 de Barberà del Vallès cap a Martorell i l'A-2 a Sant Joan Despí.

A les vuit de la nit encara es registra circulació intensa en un tram de dos quilòmetres i mig de la C-55 de Castellgalí cap a Manresa. A l'AP-2 hi ha un tram de 20 quilòmetres afectat per boira densa a les Borges Blanques. Aquest fenomen redueix la visibilitat a 150 metre entre els quilòmetres 140 i 160 de l'autopista.

Consulteu l'estat del trànsit en directe a la pàgina d'incidències de l'SCT i a través del Mapa Continu de Trànsit .

Es preveu que part dels vehicles desplaçats torni l diumenge 4 i dimarts 6 de desembre. Trànsit calcula que la segona fase de l'operació sortida sortiran de la zona de la capital catalana uns 410.000 vehicles que sortiran entre dimecres 7 i dijous 8 de desembre. Per al dimecres es preveu una mobilitat similar a la d'un dia laborable. La tornada d'aquesta segona fase del doble pont es concentrarà al diumenge 11 de desembre.

L'SCT, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, ha posat en marxa aquest divendres un dispositiu especial de circulació que estarà vigent fins l'11 de desembre, en el qual hi participaran un total de 3.944 agents, dos mitjans aeris i quinze equips de senyalització.

Tres ferits en un accident a la N-240

Tres persones han resultat ferides lleus aquest divendres a la tarda en un xoc frontal a la carretera N-240, al seu pas per Lleida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident s'ha produït poc després d'un quart de set del vespre a l'alçada del quilòmetre 49, prop d'una rotonda d'accés a l'A-2 i l'A-22. En el moment del sinistre, hi havia una boira molt espessa a la zona.

Dos dels ferits han hagut de ser excarcerats i han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un tercer afectat ha estat atès i rebut l'alta al lloc dels fets.

Com a conseqüència de la topada, la N-240 ha quedat tallada i s'han format retencions d'uns tres quilòmetres. L'accident ha mobilitzat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat a més d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES