Societat

oci

rebosteria

La rebosteria d'Escribà, atractiu a PortAventura

PortAventura World ha arribat a un acord de col·laboració amb el reconegut pastisser Christian Escribà a través del qual, durant els propers tres anys, el parc oferirà un programa d'activitats i iniciatives relacionades amb la rebosteria.

La voluntat del parc és establir aliances estratègiques amb marques o noms de reconegut prestigi per oferir experiències noves als visitants. “Tant PortAventura com la pastisseria creativa d'Escribà compartim una missió: sorprendre, emocionar i ser capaços de crear moments irrepetibles”, deia el director general de PortAventura, Fernando Aldecoa, en un comunicat on el mateix Escribà parlava d'un projecte que “ens permetrà ampliar els nostres límits creatius”.

L'entesa amb el pastisser inclourà l'obertura al parc d'una Escribà Academy, on un equip de mestres impartiran classes de rebosteria durant tota la temporada d'obertura del parc. L'acord també inclou la realització de diferents classes magistrals sobre diferents tècniques per cuinar postres i l'organització d'esdeveniments especials a les diferents instal·lacions del complex al llarg de l'any.

De moment el proper 17 de desembre ja hi haurà la primera activitat al restaurant del parc Racó de Mar: un curs pràctic de postres de la mà de l'equip de Christian Escribà per a tota la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia