Els Xicots tornen

Tot està pràcticament dat i beneït. Amb bona part de les colles ja amb la temporada acabada, el rànquing pràcticament no s'ha mogut ni un pèl, ni es mourà massa més. Ara bé, com ja es preveia la setmana passada, els Capgrossos de Mataró han superat els pocs punts que els separaven de la Jove de Tarragona i acabaran temporada en la mateixa posició que l'any passat: el cinquè lloc.

La mala sort de Castellers de Terrassa, Castellers de Lleida i Castellers de Barcelona han fet que aquestes colles no millorin puntuació després d'un cap de setmana accidentat. L'únic moviment és ni més ni menys que l'entrada al top 15 dels Xicots de Vilafranca, després de la seva primera diada de l'any amb dos castells de vuit. Els Nens del Vendrell han estat la colla perjudicada, però podrien tornar després de l'actuació d'aquest diumenge. I atenció amb Gràcia i Sagals, que podrien tornar al top 15.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.