Societat

Un home mor en un accident laboral a Masquefa

Un home va morir i un altre va resultar ferit greument ahir al migdia en caure des d'una altura de 6 metres mentre treballaven a Masquefa.

Segons els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís a les 12.35 h, els dos homes van caure en despendre's la cistella d'una grua on estaven. La cistella es va despenjar i els va caure a sobre. L'accident es va produir al número 10 de l'avinguda de la Línia, una zona del nucli urbà de Masquefa a prop del polígon de La Pedrosa.

La víctima mortal, un veí de Piera de 31 anys, va perdre la vida al mateix lloc dels fets. L'altre home, veí de Masquefa i de 45 anys, va resultar ferit greument i va ser traslladat a l'hospital de Bellvitge. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, la policia local de Masquefa, els Bombers de la Generalitat i el SEM.

Els Mossos han informat dels fets el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i el Departament d'Empresa i Coneixement, d'acord amb els procediments habituals en el cas d'accidents al lloc de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]