Societat

La cuina amb sobralles aspira a un premi

L'activitat La cuina de les sobrances, del Consell Comarcal de la Selva, aspira a un premi en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El programa, organitzat pel Consell i les Cuineres de Sils, l'ha escollit com a finalista l'Agència de Residus de Catalunya en la categoria d'administracions públiques. Els guanyadors se sabran a Barcelona el 18 de maig.

Els tallers amb menjar sobrant s'han fet en una quinzena de municipis, on també hi ha hagut punts informatius en què s'animava a no malbaratar menjar. Altres finalistes del Premi Europeu del 2017 són GETE - Ecologistes en Acció, Caprabo i un veí de Rubí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia