Societat

L’Ajuntament de Cambrils inicia un nou programa de formació i ocupació per a joves

El Departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils inicia el programa 'Fem Ocupació per a Joves', subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. El programa és una mesura per pal·liar l’impacte de la desocupació juvenil davant la crisi econòmica i la dificultat de les persones joves en situació d’atur per accedir a un lloc de treball.

Aquest nou programa busca un enfocament diferent, ja que la política activa d’ocupació es realitza en funció de les necessitats reals de l’empresa i cerca incentivar i implicar els ocupadors per a que contractin a aquests col·lectius.

L’objectiu d’aquest programa integral és afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys que estiguin en situació d’atur, sense qualificació especialitzada (ESO, Batxillerat o CFGM), i, prioritàriament, que tinguin experiència professional en sectors castigats per la crisi per a reconduir-los a altres sectors amb futur.

D’aquesta manera, aquest nou programa permetrà formar i inserir a 19 joves en base a les necessitats reals d’ocupació de les empreses de Cambrils. Al mateix temps, les empreses tindran l’oportunitat de contractar aquests joves de forma subvencionada durant 6 mesos, amb ajuts a la contractació. La subvenció és de 655,20 euros al mes per cada jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada realitzada. La quantitat total de la subvenció atorgada és de  88.000 euros.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona