Montornès del Vallès també s'adhereix a la campanya contra la violència vers les dones

Montornès del Vallès també s'ha adherit a la campanya anual d'informació i sensibilització contra la violència envers les dones. Entre les novetats d'enguany, hi ha una caminada el dia 29 per manifestar el suport de la ciutadana a les víctimes.

La campanya municipal, que es va engegar divendres amb dues activitats al Centre Juvenil Satèl·lit, es presenta genèricament sota el títol Una és molt.

L'acte central de la campanya s 'ha fet coincidir amb la celebració del Dia Internacional contra la violència vers les dones. Avui, a les 13.30 h, al davant de l'Ajuntament, es farà la lectura del manifest institucional, seguit d'un espectacle, músico-gestual.

A la tarda, a partir de les 19 h, el Teatre Municipal acollirà el monòleg Adrenalina, feniletilamina, oxitocina y otras hormonas del amor, a càrrec de l'Eva Mateos i seguidament es representarà l'obra Dona igual de la companyia Teatracció.

La caminada del diumenge, dia 29, sortirà a les 17 h, des dels jardins de l'Ajuntament, recorrerà l'avinguda de l'Onze de Setembre, els carrers de Jaume Balmes, de Palau d'Ametlla, i Major, la plaça de Pau Picasso, la rambla de Sant Sadurní i el passatge del Teatre. La marxa acabarà a la plaça de Margarida Xirgú on l'Encarna Gascón, membre de l'Associació dones per la convivència, llegirà un manifest.

D'altra banda, aquests dies al Centre Juvenil Satèl·lit s'hi pot veure l'exposició Dona i pobresa de l'ONG Ajuda en Acció.

La programació de les activitats de la campanya de sensibilització contra la violència envers les dones també inclou propostes que es desenvoluparan els dos IES de Montornès i al Punt Jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró
urbanisme

El nou carril bici d’Igualada rep un premi de mobilitat

IGUALADA
societat

Finançament a quatre bandes pel nou centre per a l’Associació Alzheimer de Tàrrega

tàrrega
tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Parasiten figueres de moro per eradicar-les del Cap de Creus

EL PORT DE LA SELVA
urbanisme

Inicien l’asfaltatge de la rambla Catalunya de Barcelona

Barcelona