La Colla Iris al concurs de colles de Platja d'Aro

Una colla nord-catalana, la Colla Iris, participarà al Concurs - Espectacle «final de punts» a Platja d'Aro aquest dissabte 28 de novembre, integrant la categoria de Punts Lliures. És la primera vegada que la Colla Iris participarà en aquest Concurs - Espectacle, organitzat per l'ajuntament de Castell - Platja d'Aro i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. La manifestació tindrà lloc al Palau d'esports i congressos del poble a les 10 del vespre.

La Colla Iris és una colla sardanista creada a principis de l'any 2007. A l'origen trobem lligams d'amistat entre persones que van participar als cursets de sardana de Ceret i antics balladors de diferents colles sardanistes del Rosselló i sota l'impuls del Vicenç Dumas que duran anys va ballar a la Colla Mediterrània de Figueres. La formació es va estrenar l'abril del 2007 als concursos de Ripoll i Figueres. Actualment és l'única colla sardanista activa en la categoria d'adults present al Campionat Comarcal de Girona.

Diumenge a Ceret

El lendemà, diumenge 28 a la tarda, la Colla Iris organitza la seva primera ballada a Ceret amb la participació de la Cobla d'un Dia, que interpretarà 8 sardanes. Aquesta ballada es farà a la plaça dels 9 raigs de Ceret (en cas de mal de temps seria a la sala Sant Pere). A més, els assistents podran degustar un xicolatada oferta per la Colla Iris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Manifest crític amb la gestió de la seguretat a presons

Barcelona
societat

Alerten d’estafes telefòniques per cobrar impostos municipals a Granollers

GRANOLLERS

Mataró impulsa una campanya contra els estigmes de la salut mental

mataró
girona

L’Ajuntament comença la campanya anual de control del mosquit tigre

GIRONA
societat

Arrenca el Rec.0 d’Igualada reivindicant la compra presencial

Igualada
PALAFRUGELL

S’obre el Parc Territorial, una nova zona verda de 10.000 metres quadrats

PALAFRUGELL

L’hospital crea una consulta especialitzada en el control de l’asma greu

Viladecans
MEDI AMBIENT

Els pagesos del Baix volen més aigua

barcelona
girona

Endesa crea una anella elèctrica al barri de Montilivi per reforçar el servei

GIRONA