Societat

Sant Fruitós farà els primers pisos socials al carrer Padró

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages reformarà dos pisos de la seva propietat per destinar-los a habitatge social. Seran els dos primers d'aquestes característiques que tindrà el poble, va explicar ahir la regidora de Serveis Socials, Cristina Múrcia.

Els dos pisos estan en un mateix immoble del carrer Padró que l'Ajuntament va rebre de l'herència d'un veí del poble. Un d'ells serà un habitatge d'emergència per a dones víctimes de violència masclista. Es tracta “d'un allotjament d'urgència i temporal”, va dir Múrcia, que va detallar que se sumarà a la xarxa de pisos per aquests casos que ja hi ha al Bages. És a dir, que el de Sant Fruitós podrà rebre dones de la resta de la comarca. L'altre pis està pensat per a famílies que estiguin en risc d'exclusió social. La idea és negociar un lloguer que estarà adaptat als ingressos dels inquilins i que pot anar “dels zero als 200 euros”. L'Ajuntament destinarà 80.000 euros a reformar l'edifici, si bé encara no hi ha un calendari definit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia