Societat

Masquefa obre una taula plural de dinamització

Veïns i agents socioeconòmics definiran accions estratègiques de futur

L'Ajuntament de Masquefa impulsarà el mes de juny la creació d'una taula de dinamització socioeconòmica, en la qual estan cridats a participar tots els veïns, entitats i agents socials i econòmics del municipi.

L'espai de participació és la segona fase del procés Masquefa es mou, que es va iniciar l'any passat. La nova taula tindrà la responsabilitat de desenvolupar conjuntament les accions consensuades durant el procés participatiu i incloses dins les tres línies estratègiques del projecte.

Aquestes grans fites col·lectives que Masquefa es planteja per als pròxims 10-15 anys són: construir un municipi des de l'equilibri territorial, demogràfic i ambiental, obrir espais per a les oportunitats vitals i econòmiques, i fomentar la cohesió social i la construcció de comunitat generant una identitat comuna que faciliti la implicació i la participació de tota la població en els afers de Masquefa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.