Societat

fira d'automòbils

El 29è Autotrac, divendres amb 38 expositors

Optimisme de cara al saló després de l'èxit de la 145a Fira de Sant Josep

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà aquest divendres la 29a edició d'Autotrac, que tindrà 38 expositors distribuïts per un recinte firal, interior i exterior, d'uns 20.000 metres quadrats.

La mostra, que és única pel fet de dedicar-se a la maquinària agrícola i als automòbils d'ocasió, es durà a terme fins diumenge i, de moment, les expectatives són positives.

“Venim de dues edicions en les quals hem tingut un rècord històric de vendes de vehicles en Autotrac”, va explicar ahir l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que també va remarcar: “Quan tenim un molt bon Sant Josep, com enguany, acostumem a tenir una molt bona fira Autotrac.”

Enguany s'espera arribar als 400 vehicles exposats, ja que s'ha incrementat en quatre el nombre d'expositors d'aquest sector, que arriba als 20. A més, s'ha decidit elevar a 6.000 euros el topall màxim del preu de venda de l'espai low cost, que ja va pujar a 4.000 en la passada edició, segons va explicar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. La mostra viu també una petita rotació d'expositors, ja que en aquesta edició no hi haurà cap representant d'autocaravanes; però, en canvi, s'hi incorpora el sector dels camions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia