Sant Pere de Ribes

El Parc a Taula torna a vincular el territori amb la seva gastronomia

El Parc a Taula, el programa gastronòmic i cultural que promou des de 1992 la Diputació de Barcelona per divulgar els valors gastronòmics dels parcs naturals del Garraf, Olèrdola i el Foix, tindrà aquest any la participació d'onze restaurants, dos allotjaments, sis cellers viticultors i vuit establiments de productes artesanals. Amb aquesta proposta, que es va presentar dimarts a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i que van presidir el diputat president de l'àrea d'Espais Naturals de la Diputació, Josep Mayoral, i l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, es vol potenciar mitjançant la gastronomia i la viticultura els valors naturals, culturals i paisatgístics dels tres parcs. És per això que els plats recomanats pels restaurants adherits es nodreixen de productes naturals que podem trobar al territori. En són exemples els bolets i altres fruits del bosc, a més dels cargols, el conill, la perdiu i el porc senglar. Com en edicions anteriors, El Parc a Taula inclou sis viticultors que elaboren i produeixen a partir de les pròpies vinyes cultivades al territori, i tres productors de vins i caves dels municipis dels parcs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona