Societat

festival musical

Un festival imparable

Aquest any el festival de música de Cabrils, el Musicab, aglutinarà les actuacions al mes de juliol amb Maria del Mar Bonet i Estrella Morente com a principals reclams

Es preveu arribar fins als 2.700 assistents

Si l'any passat Cabrils va apostar per redimensionar i modificar substancialment el seu festival de música d'estiu –fins i tot canviant-li el nom–, aquest any fa un pas més per tal de consolidar-lo i fer-lo encara més atractiu. El Musicab d'aquest any presenta una novetat significativa com és l'aglutinament en els caps de setmana de juliol de la seva programació, ja que fins ara s'estirava entre els mesos de juny i agost. D'aquesta manera, se celebraran un total de nou concerts els caps de setmana del 8, 15 i 22 de juliol: tres concerts principals a la nit que se celebraran a la masia de Can Barba –on es condicionarà una zona de restauració on es podran degustar vins de Cabrils de la DO Alella–, tres concerts familiars al matí i tres concerts a la tarda que tindran lloc en diversos espais emblemàtics del municipi. A més, i per seguir la tradició, el 16 de juny tindrà lloc el concert inaugural gratuït a la plaça de l'Església a càrrec de Forma Antiqva, que donarà el tret de sortida al Musicab amb la intenció de recordar el caire clàssic que antigament tenia el llavors anomenat Festival de Música de Cabrils.

Però aquest any seran dos dels seus caps de cartell els que actuaran com a principals reclams de la cita: Maria del Mar Bonet i Estrella Morente. La primera actuarà el dia 8 de juliol acompanyada de Quico Pi de la Serra, en el marc del 50è aniversari de la trajectòria artística de la cantant mallorquina. Per la seva banda, la cantaora andalusa actuarà a Cabrils en el que serà el darrer concert del festival, el dia 22 de juliol. Entremig, en destaquen els espectacles musicals destinats als més petits però també les actuacions, entre d'altres, de The New Raemon & McEnroe, Lluís Coloma i o els vigatans La Iaia. El festival de Cabrils, que l'any passat va aconseguir aplegar unes 2.000 persones, s'ha marcat arribar als 2.700 assistents en aquesta edició.

“Enguany fem un pas més cap a la redefinició del festival”, va manifestar l'alcaldessa de Cabrils, Lina Morales (PDeCAT), que no va amagar la voluntat de que la cita “pugui convertir-se en un referent”. En aquest sentit, Morales va posar especial èmfasi en el fet que “el Musicab s'ha reconvertit i aposta per diferents gèneres musicals per poder atraure tot tipus de públic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Milers de joves es manifesten contra el capitalisme i per un futur més verd i “digne”

Barcelona
SOCIETAT

Les gambes atrauen milers de visitants a la seva fira de Palamós

palamós
successos

Es confirma el feminicidi d’una veïna de Tarragona a mans del seu fill

Tarragona
SOCIETAT

Bancs per a la diversitat sexual al barri de Germans Sàbat

girona
educació

L’Institut Ca n’Oriac de Sabadell, premi Baldiri Reixac a l’escola transformadora

L’Espluga de Francolí
SOCIETAT

Tallers i signatura d’autors en la Fira del Llibre Infantil i Juvenil

girona
Mobilitat

Cadena humana per demanar la connexió en metro de la Trinitat Nova i la Trinitat Vella

Barcelona
MEDI AMBIENT

Recullen 230 quilos de brutícia en dues hores a la platja de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Compres a l’aire lliure a la Botiga al Carrer de Girona

girona