Societat

Un ferit crític en un xoc a Castellnou de Seana

Una furgoneta i un camió van xocar a l'N-II, que va estar dues hores i mitja tallada

Un home de 34 anys que conduïa una furgoneta va ser greument ferit ahir –és en estat crític– arran del xoc contra un camió que circulava en sentit Lleida a la carretera N-II a Castellnou de Seana (Pla d'Urgell). Segons sembla, la col·lisió entre tots dos vehicles hauria estat frontal, tot i que se n'investiguen les causes.

La víctima, el conductor de la furgoneta, va quedar atrapada al seu interior. Per aquest motiu, es va requerir l'actuació dels Bombers de la Generalitat, que es van encarregar del seu alliberament.

Posteriorment, un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va evacuar, cap a tres quarts de deu del matí, a l'hospital universitari Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de vuit del matí al quilòmetre 491 de l'N-II, a pocs metres d'un revolt de la carretera. A causa del sinistre, la via, que uneix les poblacions de Lleida i Tàrrega, va ser tallada durant dues hores i mitja, fins passades les deu del matí.

Mentrestant, la circulació del tram afectat es va haver de desviar cap a l'autovia A-2, fet que va causar al primer moment algunes cues a la carretera afectada per l'accident, molt utilitzada en els desplaçaments interns entre els pobles del Pla d'Urgell.

Els dos vehicles implicats en el sinistre van quedar situats als vorals de la calçada. Una grua es va encarregar de la retirada de la furgoneta vora dues hores després de produir-se la col·lisió. En el cas del camió, les tasques es van perllongar durant més hores perquè va caler una grua de grans dimensions.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES