Societat

municipal

Deixebles i el govern, més lluny a Torelló

L'entitat cultural lamenta que hagi de fer un concert fora de la seva població

La manca de bona sintonia entre l'agrupació cultural i festiva de Torelló Deixebles de Sant Feliu i l'equip de govern del municipi ha viscut, les darreres setmanes, un nou capítol que no ha permès acostar posicions. Després de la polèmica generada per la manca d'entesa a l'hora d'establir uns horaris per acabar actes com ara la festa major o el ball de carnaval, i que a Deixebles no agradés el to d'un article d'opinió enviat per l'alcalde als mitjans locals després de la presentació del carnestoltes, el darrer distanciament s'ha produït arran de l'organització del concert del dia del soci, que es farà el 27 de maig amb els grups Itaca Band i Sixtus, i que, per primer cop, se celebrarà fora de Torelló: “Ho volíem fer a Torelló, però no ha estat possible i hem trobat bona predisposició a acollir-nos a Sant Vicenç de Torelló. Es va intentar fer al pavelló i a la carpa, però ja estaven ocupats. També es va plantejar fer-ho al camp del Montserratí, però ens obligaven a acabar a les 3 de la matinada. Creiem que ha faltat voluntat per trobar un lloc i que potser el problema no és d'espais, sinó de qui organitza l'acte i de quin és aquest acte”, va explicar Arnau Segura, president de l'entitat torellonenca, que té actualment uns 300 socis.

Des de Deixebles també expliquen que estan sorpresos de la indiferència del govern tot i que es deixin de fer coses pel jovent a la població: “Si el concert s'ha de fer en un altre punt, la gent s'ha de desplaçar i això no ens agrada ni ho volem. És un problema per a les persones que volen assistir a un concert o sortir una nit”, comenta Segura. Les entrades per al concert es posaran a la venda demà a un preu de 8 euros. Si es compren a taquilla, valdran 10 i l'accés és restringit a majors de 16 anys.

Un repte a l'horitzó

Segura també va expressar certa preocupació: “Estem a poc més de dos mesos de la festa major i ningú s'ha dirigit a nosaltres per aquest tema. Esperàvem algun moviment per part seva per començar a parlar de la festa major però no n'hi ha hagut. Si no reaccionen, ho haurem de fer nosaltres, però serà sorprenent que ens hàgim de tornar a mobilitzar des de Deixebles”, diu Segura, que accepta amb resignació que la festa major hagi retallat la durada de dues a una setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA