Societat

festes i tradicions

Tremp viu una concorreguda fira de foc, tradició i gastronomia

Tremp ha celebrat aquest cap de setmana la 53a edició de la Fira de Primavera, una mostra carregada de propostes lúdiques, culturals, musicals i gastronòmiques. Especialment concorreguda va ser la primera edició del Pallars Food Fest, un sopar tast gastronòmic que dissabte va tenir la participació dels restauradors de la comarca i que va congregar centenars de persones al pavelló del Casal. No menys destacable i amb una gran participació de la ciutadania va ser la 2a trobada de bestiari de foc de Catalunya Pallars de Foc, en què van participar 10 bèsties vingudes d'arreu del país i que van protagonitzar un correfoc lluminós pels carrers de la ciutat.

L'encarregat d'inaugurar la fira, dissabte al matí, va ser el conseller de Territori, Josep Rull, que va destacar l'“optimisme econòmic” que viu el país. Els carrers i places de Tremp van ser l'escenari, els dos dies, d'un bon nombre d'expositors de tots els àmbits i de diverses activitats com els aperitius i concerts al carrer de l'Escola de Música de Tremp, l'actuació dels Castellers d'Altafulla i de Roquetes i la cercavila amb els Gegants de Tremp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia