Societat

Recta final de les obres del casal de Vilanova

L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha començat el concurs d'adjudicació de les obres de la tercera i darrera fase de les obres de remodelació del centre de dia i del casal de la gent gran del municipi.

Aquesta actuació inclou l'acabament de la planta baixa, pràcticament tota la primera planta i algunes obres a la coberta. També inclou les instal·lacions de llum, aigua, calefacció i d'altres serveis. El valor estimat del contracte és de prop de 409.000 euros. Un cop s'adjudiqui l'obra, el termini d'execució s'estableix en sis mesos.

L'edifici data del 1986 i fins a l'any 2010 hi havia el CAP a la planta baixa. En el marc de la llei de barris va començar una remodelació a principis del 2013, amb la façana i la coberta, per un import de 222.000 euros. La segona fase es va engegar poc abans de les darreres eleccions municipals, amb un cost d'aproximadament 420.000 euros. Tanmateix, problemes estructurals i desacords amb l'empresa van fer que les obres s'allarguessin més d'un any.

Tot i no estar acabat, el passat mes de gener el govern municipal va fer un acte inaugural poc abans de ser desbancats per una moció de censura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia