Societat

oci

Un cap de setmana ple de tastets de mar

S’escau el Marina Day, un esdeveniment per atansar els ports esportius a tots els públics i se celebraran festes del mar a Sant Carles de la Ràpita, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Deltebre-Riumar

Atreure el públic als ports esportius, mostrar les activitats que s’hi fan i allunyar-ne la imatge d’un espai elitista i tancat. Són els objectius del Marina Day, que s’escau el 10 de juny amb trenta ports catalans involucrats. A la demarcació, un dels participants és el Club Nàutic Cambrils, que inaugurarà la base nàutica de la platja del Regueral, on s’oferiran sortides en caiac, en banana i pàdel surf gratuïtes, a més de descomptes per al casal i els cursos d’estiu. El Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs ha preparat per a l’ocasió sortides en vela lleugera, caiac i pàdel i a Salou al matí, el Club Nàutic oferirà pàdel surf i caiac.

D’altra banda, coincidint amb aquesta jornada, Sant Carles de la Ràpita celebrarà la Festa del Mar amb nombroses activitats nàutiques, de comerç, gastronomia i oci dissabte a Sant Carles Marina i diumenge des del Parc de Garbí. Al port, demà es donarà a conèixer l’oferta nàutica amb motos aquàtiques, sortides en embarcacions de motor, batejos de submarinisme, surf d’estel, pàdel surf i també una fira d’ocasió de material nàutic, tallers diversos, una mostra de comerç local, degustacions gastronòmiques i teatre en anglès. Diumenge l’activitat es traslladarà a la platja de Garbí i al passeig marítim, amb circuit de caiac, iniciació a la vela lleugera, al nordic walking, animació infantil, i també la mostra de comerç local i una musclada.

Per la seva banda, l’Estació Nàutica Costa Daurada porta la Festa del Mar a l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar. Les activitats s’han previst per diumenge, quan moltes de les empreses associades oferiran jornada de portes obertes amb activitats gratuïtes i algunes amb cost simbòlic. El ventall és molt ampli i va des de batejos de submarinisme i rutes snorkel a sortides en moto nàutica o banana, caiac, pàdel surf o sortides en embarcació de motor, entre d’altres.

A l’Ampolla l’estada es podrà complementar amb un passeig per la fira GastroAdela.com, que se celebra des d’avui fins diumenge. A més de l’activitat comercial, la fira ofereix propostes culturals i infantils, sortejos, showcookings i degustacions.

Més informació



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

equipaments

Els veïns d’Alpens voten a favor de fer la piscina municipal

ALPENS

Vilafant rep Rafael Sala, el soldat republicà afusellat i trobat a Paterna

VILAFANT

Reclamen una actuació urgent per l’antiga Ràdio Liberty

PALS
SOCIETAT

Llançament de petits satèl·lits des de l’aeroport de Lleida-Alguaire

ALGUAIRE
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
Girona / salt

La Generalitat blindarà dimecres 25 milions per al Campus de Salut del Trueta

SALT / GIRONA
medi ambient

Mascort descarta refer el decret de piscines tot i el rebuig de l’oposició

barcelona
medi ambient

La Paeria avança la campanya de control de mosquits a Lleida

LLEIDA
municipal

Reus distingeix Carme Saldaña i la Confraria Jesús de l’Amargura

REUS