La Conca de Barberà s'adhereix a la declaració «El vi, nutrició i salut»

Els representants del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira, Andreu Domingo, del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà, i Oriol Guevara de Fivin (Fundació per a la Investigació del Vi i Nutrició) han signat la declaració El vi, nutrició i salut que Fivin està fent extensiva a tot Catalunya i a l'Estat espanyol, per tal d'explicitar públicament que el sector vitivinícola forma part de la cultura i tradició catalanes amb l'especial arrelament del vi al territori català i a la cultura centenària que ens envolta.

Dins el marc de la línia de treball del programa europeu Wine in Moderation, la Fivin també promou a l'Estat espanyol l'increment de la responsabilitat en el consum de vi, amb l'objectiu de fomentar unes pautes correctes de consum moderat i conscienciar la població de la importància de l'alimentació sana i equilibrada.

Van donar suport a la declaració, els alcaldes dels municipis de Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Pira, Rocafort de Queralt, Sarral, Senan, Solivella, Vallclara, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. La DO Conca de Barberà, amb un total de 23 cellers inscrits, dels quals vint són embotelladors, té 5.600 hectàrees de vinya i 1.300 viticultors.



Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva