Societat

Municipal

La gestió de l’oci nocturn torna a encendre el ple a Torelló

El govern pren mesures per evitar molèsties als veïns d’un bar

La CUP i ERC retreuen la manca de diàleg

La gestió de l’oci nocturn a Torelló va tornar a provocar un encès debat en el darrer ple de la població. Després que en el darrer any les diferències entre el govern i l’oposició ja hagin estat evidents en temes com ara els horaris de finalització dels actes de carnaval o de la festa major, o per la falta de sintonia entre l’Ajuntament i l’associació cultural Deixebles de Sant Feliu, aquesta vegada el motiu de l’enganxada va ser la decisió de fer tancar el bar Atmosfera a la una de la nit els caps de setmana, arran de les queixes per soroll d’alguns veïns del local. “Els propietaris del bar han fet tot el possible per solucionar-ho però el problema és de la clientela, que no respecta el descans de la gent que viu al voltant. Van posar un semàfor a la porta del local que alertava quan es cridava massa, i la reacció dels clients va ser encara cridar més perquè els feia gràcia que s’encengués”, va explicar Vivet, que hi va afegir que li sap greu prendre aquesta mesura però que si no ho fa ell aplicant la llei local “ho farà un jutge i encara serà pitjor”. Els propietaris del bar han expressat que si han de tancar els caps de setmana a la una es plantegen tancar l’establiment perquè no els surten els números.

L’oposició va recriminar la falta de diàleg i tant ERC com la CUP van demanar que s’asseguin totes les parts en una taula i s’intenti arribar a acords. “Posem en dubte que s’hagi fet tot el possible abans de prendre una decisió tan dràstica i que tindrà conseqüències en la vida social i en un comerç de Torelló”, va dir Jordi Casals (ERC).

LA FRASE

La decisió està presa. L’he meditat molt i si no la prenc jo ho farà un jutge i encara serà pitjor
Santi Vivet
Alcalde de Torelló


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia