Una administració de Gavà reparteix 50.000 euros d'un cinquè, el 49271

L'administració número 3 de Gavà, que duu per nom El elefante de la suerte, va repartir ahir 50.000 euros del número 49271, un cinquè que va estar molt repartit per diferents municipis. La propietària de l'administració, Antonia Villarreal, explicava que es tractava d'un número «esquitxat», un d'aquells que es ven per sèries i queda, per tant, molt repartit. A Gavà es van vendre només deu dècims, per la qual cosa cada guanyador ha rebut 5.000 euros. Tota la sèrie s'ha venut íntegrament per la finestreta.

El premi, tanmateix, no va suscitar l'entusiasme dels guanyadors, malgrat que l'administració es troba en un lloc molt concorregut, a la rambla Pompeu Fabra, just al costat de Mercagavà i davant del poliesportiu Can Tintorer. Molts curiosos es van acostar a preguntar i tant al mercat com als carrers de la ciutat es comentava la caiguda d'aquest cinquè premi a Gavà. Però a El elefante de la suerte no va haver-hi ni una trista copa de cava. «Jo pensava que els guanyadors em convidarien a cava», es queixava Villarreal. Tanmateix, la venedora es mostrava contenta d'haver donat el premi perquè és el primer cop que en dóna per Nadal, malgrat que fa 22 anys que ven al mateix lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.