Només dos cinquens premis no toquen a Catalunya

Només dos dels vuit cinquens premis d'ahir no van tocar en major o menor mesura a Catalunya. Es tracta del 51972 i del 34030, que van sortir en tercer i vuitè lloc.

El primer va caure íntegrament a Getafe (Madrid), a la mateixa administració que el segon premi del sorteig.

Pel que fa al 34030, que va ser l'últim dels tretze grans premis en sortir, es va vendre en set administracions diferents, entre les quals n'hi ha una de Manises (l'Horta). També es va vendre a Sòria, Sant Sebastià i Boñar (Lleó), a més de tres administracions de la ciutat de Madrid.

Cinquens molt repartits

Altres cinquens van deixar només un pessic a Catalunya i van estar molt repartits també amb altres punts de l'Estat. Aquest és el cas del 43802, que es va vendre a divuit administracions diferents: a més de Tarragona i les Illes (a Palma i Marratxí), va anar a Astúries, Càceres, Valladolid, Palència, Saragossa, Toledo, Pontevedra, Burgos, Jaén, León i Madrid. El cinquè més repartit, però, va ser el 49271, que es va vendre a 39 administracions diferents.

Una administració d'un poble de Toledo ven part de dos dels cinquens

efe

L'única administració de loteria que hi ha a La Puebla de Montalbán, un poble d'uns 10.000 habitants de Toledo, va repartir ahir en mitja hora dues sèries de dos cinquens premis diferents en el sorteig de loteria de Nadal, cosa que significa 100.000 euros. Nombrosos veïns de la població, situada entre Toledo i Talavera de la Reina, es van acostar a l'establiment per celebrar que s'hi hagin venut dues sèries dels números 43802 i 49271. «És una alegria, estem molt contents, perquè no és normal donar dos premis en un mateix sorteig. És una sort», declarava Miguel Ángel García, que regenta l'administració amb la seva dona, Rosa Cordero.

sevilla

Mestres d'Herrera continuen fent classe després de tocar-los un cinquè

efe

Mig centenar de mestres i de personal de serveis d'un col·legi d'Herrera (Sevilla) van continuar ahir fent classe i els seus treballs després de saber que els havia tocat part d'un dels cinquens premis de la rifa de Nadal, 5.000 euros a cadascun, tot i que no ho van celebrar fins a l'hora del pati. Segons fonts del centre, tots els treballadors, excepte un, tenien algun dècim del número 31821.

SARAGOSSA

Un club de futbol femení aragonès reparteix 1.700.000 euros

efe

El club de futbol femení Prainsa de Saragossa va repartir ahir 1.700.000 euros gràcies al número 57580, un dels cinquens premis. Segons el president del club, Carmelo Alcaine, el premi està molt repartit, ja que es va posar a la venda en talonaris de participacions, a 4,2 euros cadascuna, que venien les 65 jugadores del tres equips. En total, el club va adquirir 340 dècims del número.

conca

Una penya madridista reparteix tres milions d'euros

efe

L'administració de loteria número 2 de Mota del Cuervo (Conca) ha repartit entre socis i simpatitzants de la comarca 3 milions d'euros, gràcies a 60 sèries d'un dels cinquens premis. Fonts de l'administració van explicar que les 60 sèries del número 6679 van ser adquirides per la penya madridista de Santa María de los Llanos, que les ha distribuïdes en dècims i participacions.

Salamanca

Una penya del Barça guanya 1,5 milions i decideix venir al Camp Nou per celebrar-ho

agències

La penya del Barça de Salamanca ha repartit 1,5 milions d'euros de la rifa de Nadal, gràcies al cinquè premi 31821. La penya va adquirir 30 sèries del número premiat a l'administració 16 de Salamanca i va vendre el número en participacions de tres euros. Els socis jugaven 2,60 euros i, per tant, cada papereta ha resultat premiada amb 650 euros. El president de la penya, creada el 1997 i que té la seu al bar Marsella de Salamanca, va explicar ahir que amb els diners guanyats a la rifa de Nadal els socis aprofitaran per fer un viatge a Barcelona i anar al Camp Nou a veure el Barça. La sort dels culers de Salamanca també ha quedat repartida per altres penyes blaugrana, ja que els socis de l'entitat van fer arribar participacions a altres penyes d'arreu de l'Estat espanyol, com ara la de Zamora, Valladolid i Còrdova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.