A Girona, no toca

És l'única demarcació catalana on no s'ha repartit cap dels premis principals de la rifa de Nadal

La sort ha passat de llarg. Les comarques gironines no han estat afortunades amb cap dels premis principals de l'esperada rifa de Nadal. No va caure ni tan sols un dels cinquens premis. Tan sols es va fer caixa amb les escorrialles d'aproximacions, terminacions i premis menors, que a molts els servirà per tapar forats.

Un dels responsables de l'administració de loteria Merche de Girona, Andreu Voz, explicava ahir que li feia «molta ràbia» perquè van estar «a punt» de donar premis importants en dos números. Pel que fa al primer premi, el 78294, a l'administració número 2 de Girona s'hi van aproximar fins al 78221. Pel que fa al segon –53152–, a la Merche es van vendre deu números amb terminació 52; i pel que fa al tercer premi –10104–, van vendre dècims dels números 10106, 10136 i 10138. Respecte al cinquè premi, l'administració gironina va repartir el 34330, quan en realitat l'afortunat va ser el 34030. En total i sense comptar premis menors, que encara no s'havien comptabilitzat, l'administració Merche va repartir ahir 1,25 milions d'euros.

Compres amb «il·lusió»

Andreu Voz va assegurar ahir que les vendes aquest any a l'administració Merche «han estat molt animades perquè la gent jugava amb la il·lusió que si els tocava la rifa sortirien de la situació de crisi».

En aquest sentit, Voz afirma que a la finestreta el nivell de vendes ha estat «molt positiu i la gent estava molt il·lusionada», però a àmbit empresarial no ha estat així. El responsable de l'administració gironina diu que moltes empreses o han hagut de tancar o no han comprat loteria; per tant, la quantitat de butlletes repartides és menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.