Sort es conforma amb un cinquè premi

La Bruixa d'Or ha venut 60 milions d'euros en loteria i en reparteix més de 10 gràcies al 77607

El propietari de l'administració, Xavier Gabriel, es va mostrar molt satisfet d'haver tornat a repartir diners un any després d'haver-se quedat en blanc i amb el cava sense obrir a la nevera. Tot i això, va lamentar no haver pogut vendre la grossa i haver-se quedat a un pas de vendre el tercer premi: «Ha anat d'un número», va dir en declaracions recollides per l'agència ACN.

El cinquè premi venut íntegrament a Sort va ser el 77607. Un 70% de les participacions d'aquest número s'han despatxat per internet, segons el propietari de l'administració. La resta, des de la mateixa oficina de Sort. Ha estat un número «molt repartit», segons va explicar Gabriel. Com si volgués donar-li la raó, a l'administració es va presentar un home exhibint una participació. Es va presentar davant dels periodistes com a Máximo Villón, equatorià que fa deu anys que viu a Sort, i va dir que dedicaria el premi, uns 5.000 euros, a «tapar forats».

Amb aquest número l'administració número 1 de Sort ha repartit prop de 10 milions d'euros, als quals caldrà sumar els premis menors. L'administració havia venut 60 milions d'euros en loteria. La major part, un 80%, a través d'internet, gràcies a una política comercial que el seu propietari treballa amb constància i sense oblidar cap possible client: aquest any, la pàgina web estava traduïda també al xinès i l'àrab i adaptada per poder vendre loteria als invidents.

Després de la frustració de l'any passat, en què la Bruixa d'Or no va repartir cap premi d'importància, el cinquè premi ha deixat un bona sensació, segons va dir Xavier Gabriel. En els últims quinze anys, la Bruixa d'Or ha repartit tres vegades la grossa de Nadal (el 2003, el 2004 i el 2007) i dos primers premis del sorteig del Nen, el primer cop el 1994. Això i l'olfacte comercial del seu propietari va ajudar fa anys a convertir l'administració en una de les que més loteria venen a l'Estat i, per tant, en una de les que més premis reparteixen. Aquest any, el premi no ha faltat a la cita.

Lleida, sense sort

A la resta de les comarques lleidatanes la sort ha passat de llarg. Llevat de Sort, cap dels premis importants s'ha venut a les terres de Lleida. Només els que hagin participat en números premiats comprant-los en altres administracions hauran aconseguit algun bon pessic. Aquesta sequera no deu ser aliena al fet que les comarques lleidatanes són el territori on més ha baixat aquest any la venda de loteria respecte de l'any anterior. Ha caigut un 13,50%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

La plataforma de la platja del Miracle s’enderrocarà el primer semestre del 2025

Tarragona

Unes 600 persones celebren la Diada de la Gent Gran

girona

Dotze milions per “rellançar” l’emblemàtic Eix Macià de Sabadell

Sabadell
sanitat

El Govern aprova crear un registre d’objectors de consciència per practicar avortaments

barcelona

Col·lapse diari de camions que omplen el dipòsit en una benzinera

saus, camallera i llampaies
societat

Concurs a Barcelona per transformar 17 parets mitgeres als deu districtes

barcelona
societat

Trens dignes exigeix informació sobre les obres de canvi d’ample de via

Tortosa

Renoven l’enllumenat del carrer Tapis amb 21 nous punts de llum LED

FIGUERES

Nou taller teatral i cursos per a usuaris de serveis de salut mental

salt