Societat

Successos

Investiguen la mort d’una dona en un assalt a casa seva

El cos el va trobar la filla de la víctima al menjador de la casa on vivia, en una urbanització de la Bisbal del Penedès

Una finestra oberta i calaixos regirats, les pistes que fan pensar en un robatori

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 63 anys a casa seva, en una urbanització de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès). Els fets van passar a quarts de dotze de la nit d’aquest dimarts quan la filla de la dona va entrar a la casa i va trobar la seva mare estesa a terra del menjador amb la cara ensangonada i una finestra oberta. Aquest últim detall va fer sospitar que la dona havia mort en un assalt a casa seva, però quan van arribar els investigadors i els serveis d’emergències, no van trobar al cos de la víctima senyals evidents de violència, una circumstància que hauria fet que la forense tampoc pogués determinar les causes de la mort. La clau que permetrà aportar llum al cas la tenen els resultats de l’autòpsia que se li feia ahir i l’interrogatori del seu entorn familiar.

Feia menys d’un any que la víctima residia a la casa on va ser trobada sense vida. Es tracta d’un habitatge unifamiliar que hi ha a la urbanització Priorat, just al costat d’un terreny sense edificar i davant d’un camp de vinyes. Tot i que la víctima era l’única persona empadronada a la casa, també hi residia el seu marit, la seva filla i la parella d’aquesta, segons va assenyalar l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

En el moment dels fets, la dona estaria suposadament sola a casa, si bé fonts pròximes a la investigació han admès que l’únic indici que fa pensar que hi va haver un robatori és una finestra que van trobar oberta. L’alcaldessa de la Bisbal, però, va assegurar que té coneixement que també van aparèixer alguns calaixos regirats, un segon senyal que confirmaria la tesi del robatori, tot i que la primera edil ha demanat prudència fins que conclogui la investigació policial. Agnès Ferré també va destacar que, tot i que la principal hipòtesi és el robatori, resulta estrany que cap veí de la zona no sentís cap soroll. “Això és sorprenent perquè la casa de la finada es troba en una zona molt poc transitada i els veïns de seguida detecten qualsevol moviment. S’han quedat tots molt parats perquè no s’han assabentat de res fins que han arribat els Mossos i els serveis d’emergències”, va assegurar l’alcaldessa.

La Bisbal del Penedès té set urbanitzacions disgregades arreu del terme municipal, fet que sovint és un “risc” pel que fa als robatoris, tot i que l’alcaldessa assegura que l’últim any el nombre de fets delictius ha baixat.

LA FRASE

Tot fa pensar que la mort està relacionada amb un robatori, però sorprèn que cap veí no sentís res
Agnès Ferré
ALCALDESSA DE LA BISBAL DEL P.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona