Societat

Municipal

Recollida de signatures en favor de l’oci nocturn a Cadaqués

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) reclama que no es criminalitzi el sector de l’oci nocturn de Cadaqués i ha començat una campanya de recollida de signatures. A parer de la patronal de l’oci nocturn existeix una campanya de desprestigi del sector. Es vol fer responsable de tot allò que es produeix durant la nit, com ara una suposada baralla que va tenir lloc a més de 200 metres dels locals i en un altre carrer, i en la qual van participar unes persones que en cap cas eren clients ni tenien res a veure amb els locals d’oci de la localitat, ja que venien de fer “botellón”. Els locals ja es trobaven tancats feia estona”, asseguren des de la Fecasarm.

Arran d’allò que consideren “informacions distorsionades aparegudes a diferents mitjans”, la Fecasarm ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures que començarà aquesta mateixa nit. “Sembla que tothom que surt de nit es comporta incorrectament, quan només un 0,001% de les persones que surten de nit es fan veure.”

Joaquim Boadas de Quintana, secretari general de la Fecasarm, fa una crida al sentit comú i insta l’Ajuntament i la policia local del municipi a no criminalitzar el sector i responsabilitzar dels fets vandàlics únicament els seus responsables i autors materials d’aquests.

El dirigent de la patronal de l’oci nocturn va manifestar: “És molt fàcil donar la culpa de tot el que passa durant la nit al sector de l’oci nocturn, sobretot quan els quatre brètols mal comptats que porten a terme les conductes incíviques no són ni tan sols clients dels nostres locals.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia