Societat

mostra gastronòmica

La gastronomia, gran protagonista de la festa major de Cabrils

La 30a Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans tindrà 64 estands i novetats com un ‘showcooking’

La presentació de les penyes participants al Santa Penya 2017 va encetar ahir la festa major de Santa Helena de Cabrils, que s’allarga fins al 22 d’agost amb un gran nombre d’activitats per a totes les edats. Una de les grans protagonistes d’aquesta celebració és la 30a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, que avui inaugura el conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi Turull. La fira d’enguany presenta un total de 64 estands, entre els quals s’inclouen 16 de restauració, 5 de vins i caves amb DO Alella i els 43 restants corresponen a comercials, entitats i artesans. Les jornades estaran amenitzades cada dia amb sessions de jazz i ball. Una de les novetats d’aquesta edició són els showcookings que diversos xefs oferiran, mostrant en viu com cuinen els seus plats. D’altra banda, enguany també s’ha apostat per utilitzar plats, gots, coberts i tovallons biodegradables amb l’objectiu de fer la mostra més sostenible. A part, s’ha dissenyat una copa especial commemorativa del 30è aniversari i es podrà gaudir de l’exposició 30 anys de Mostra Gastronòmica. Com en les darreres edicions, s’habilita un trenet gratuït per traslladar els assistents de diversos punts de la vila fins al recinte de la mostra.

També festa major

A banda de la gastronomia, els carrers de Cabrils també s’ompliran d’activitats per la festa major d’estiu amb exposicions, concerts, ball i molt més. Destaca el correfoc, els inflables aquàtics i el tobogan gegant, el Holi, la xeringada o el Santa Penya.

Dades d’interès

Festa major: del 17 al 22 d’agost. Mostra Gastronòmica: del 18 al 21 d’agost a l’escola L’Olivera. De 19.30 a 23.30 h.

www.cabrils.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia