Societat

terrorisme

evolució dels ferits

Trenta-tres ferits encara ingressats, set en estat crític

Segons ha informat el departament de Salut, 28 ferits de l’atemptat de la Rambla i 5 de Cambrils estan hospitalitzats a 12 centres sanitaris catalans i a l’Hospital de Saragossa.

Una setmana després dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Baix Camp), encara queden hospitalitzats 33 ferits, dels quals set segueixen en estat crític. Segons ha informat el departament de Salut de la Generalitat, 28 ferits de l’atemptat de la Rambla i 5 de Cambrils estan hospitalitzats a 12 centres sanitaris catalans i a l’hospital de Saragossa.

Dels ferits a Barcelona, set estan en estat crític, tres en estat greu i 18 amb pronòstic menys greu, mentre que els cinc ferits a Cambrils que segueixen ingressats, dos estan greus i tres menys greus.

Dels 33 hospitalitzats, dos estan ingressats a l’Hospital de Saragossa i la resta a l’Hospital del Mar (6), l’Hospital Clínic (5), l’Hospital Sant Pau (4), l’Hospital Vall d’Hebron (5), l’Hospital Sagrat Cor (1), l’Hospital Can Ruti (2), l’Hospital de Bellvitge (2), l’Hospital Sant Joan de Déu (1), l’Hospital de l’Esperança (1), l’Hospital Joan XXIII (1), la Mútua de Terrassa (2) i la clínica Asepeyo de Sant Cugat (1).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.