Societat

festival cultural

Ulisses, fil conductor d’aquest cap de setmana a Premià de Dalt

Patrimoni, espectacles, gastronomia i esport ompliran d’activitats la vila, que s’inspira en el seu valuós Plat de Circe

Després de la bona acollida de la primera edició, el Dia d’Ulisses s’ha convertit enguany en un Cap de Setmana d’Ulisses, amb activitats que giraran al voltant de l’heroi hel·lènic. La iniciativa es va impulsar l’any passat per donar a conèixer el Plat de Circe, la peça de ceràmica del segle IV dC que reprodueix dos passatges de les aventures d’Ulisses en la seva odissea de retorn a Ítaca. Aquesta singular joia arqueològica es pot veure al Museu de Premià de Mar. Així doncs, el Cap de Setmana d’Ulisses arrencarà avui mateix amb el primer Tast Gastronòmic, que reunirà les elaboracions i els vins d’una dotzena d’establiments, incloent el punt itinerant de la DO Alella. També hi haurà el concert inaugural a càrrec de Ramon Mirabet, de gira amb Home is where the heart is. Dissabte al matí es destinarà a la mainada i a donar a conèixer el patrimoni de Premià amb propostes com ara l’exposició Els Clicks d’Ulisses, que es podrà visitar tota la setmana al vestíbul de l’ajuntament. Dissabte se’n farà la presentació i també la xerrada Viu les escenes del Plat d’Ulisses, que inclou poesia, música i relat. Al migdia hi haurà l’activitat infantil Construïm l’Odissea del Laberint. Al vespre s’ha previst el segon tast gastronòmic i l’arribada de la rua d’Ulisses. La vetllada es podrà allargar amb el concert de petit format de Carla Sanz i el seu No m’enamoro i amb el teatre musical de 9’S A Cors, que presenten L’Esperit del Rock. Diumenge d’hora es donarà el tret de sortida a la Cursa Premià de Dalt Ulisses Atac. Serà un matí d’exhibicions esportives amb César Cañas i Yago Martínez, però també de màgia, amb l’espectacle Gisela i el llibre màgic, i de gastronomia, amb el Tast Vermut.

Ulisses

Dies 22-24 de setembre

www.premiadedalt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona