La Comissió Directora del Debat de Ciutat de la Llagosta celebra la seva primera reunió

La Comissió Directora del Debat de Ciutat de la Llagosta es va constituir dimarts passat. Aquest òrgan serà l'encarregat de dirigir el procés que ha de definir com serà el municipi l'any 2025.

La Comissió Directora del Debat de Ciutat està formada per una quarantena de persones representants de diversos sectors socials, econòmics i polítics de la Llagosta, a més de membres d'institucions, com la Generalitat, la Diputació o el Consell Comarcal. Aquesta Comissió canalitzarà tota la informació que es vagi generant durant el procés d'elaboració de la definició d'estratègies i del pla d'accions que determinaran el futur de la Llagosta.

Durant la primera reunió de la Comissió Directora del Debat de Ciutat, es va presentar la diagnosi del municipi. Aquesta diagnosi fa una radiografia de la Llagosta i indica quines són les seves principals característiques. El document s'ha elaborat a partir d'entrevistes a ciutadans de la Llagosta, l'anàlisi de documents oficials i l'estudi d'estadístiques de la nostra localitat i d'altres poblacions.

El document determina aquells punts positius i aquells que s'han de millorar en tres àrees, territori, economia i societat. Aquests seran els tres àmbits de treball que es crearan en un futur.

D'altra banda, el Centre Cultural de la plaça de l'Alcalde Sisó Pons acollirà divendres, a partir de les 19.30 hores, la presentació pública de la diagnosi i del logotip del Debat de ciutat. Aquest acte és obert a tota la població. Durant la trobada, tots els assistents tindran l'oportunitat d'inscriure's als diferents grups de treball que es crearan en el marc del Debat de ciutat: el de territori, el de desenvolupament econòmic i el de societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona