Gastronomia

Jaume Drudis, cuina mediterrània a Torredembarra

L'any 1997, Jaume Drudis pare, animat per un col·lectiu d'amics i familiars coneixedors del seu bon fer culinari, decideix, juntament amb la seva esposa Carme Hernández, obrir un restaurant a la zona del litoral més volguda per ells, entre Torredembarra i Altafulla. En Jaume va dissenyar la seva carta basada en els bons ingredients de la terra i utilitzant coccions simples i adequades a la qualitat d'aquests ingredients; a la sala, Carme dirigeix el servei familiar i amable. Després de la defunció de Jaume Drudis, ja fa uns anys, el seu fill, que també es diu Jaume, va prendre el timó de la nau i actualment la Carme i en Jaume –fill– són el nou tàndem al restaurant. Jaume Drudis és la tercera generació de cuiners, va créixer al restaurant familiar a Lleida, es va formar al costat del seu pare a Madrid, des d'on va començar la seva trajectòria per diversos restaurants, a Espanya (Neichel, Chez Vous, El Racó d'en Freixa) i França (Le Chapon Fin). Més tard, es va desplaçar a Alemanya (Heilbronn am Neckar), on va formar part de l'equip culinari d'investigació i desenvolupament al centre d'excel·lència d'Unilever. Des del seu rol a Alemanya, Jaume ha desenvolupat la seva activitat liderant diversos projectes tant a Europa (Alemanya, Holanda, Itàlia, principalment) com a Amèrica (EUA, Brasil, Xile, Argentina, regió andina, Amèrica central, Carib i Mèxic). Actualment Jaume Drudis lidera l'equip culinari a Unilever i compagina aquesta activitat amb la del restaurant de Torredembarra. El menjador, al voltant d'un petit jardí arborat, és de 100 m² i té una decoració clàssica. Disposa de lloc per a fumadors. El tipus de cuina és mediterrània. La carta del celler té unes 250 referències de vins i caves distints, sota la cura del sommelier Robert Paya. Entre les especialitats culinàries del restaurant podem esmentar la crema de cloïsses, musclos i escopinyes de gallet à la nage (20); amanida de llagosta amb vinagreta d'estragó (24); sopa de peix a l'estil de la casa (17); vaporada de fruits del mar amb verduretes (25); llamàntol del país a la graella o en suquet amb patates (s/m); rellom de vedella a la graella i saltat de verduretes de temporada, suc de carn aromatitzat amb romaní (32); elaboració de pastisseria diària (10). També ofereix un menú a partir de 30 euros i un menú de degustació, a partir de 50 euros.

Adreça: avinguda Montserrat, 7. Torredembarra Contacte: tel. 977 64 05 58. Fax 977 64 56 92. Adreça: [email protected]. Web: www.jaumedrudis.com Horari: de 13 a 17 i de 20.30 a 23 hores. Tancament setmanal: diumenge a la nit i dilluns. Tancament anual: del 15 de gener al 15 de febrer Serveis: targetes de crèdit: Master Card. 6000. Visa. Té aire condicionat. Terrassa (segons reserva). Menjadors privats per a 50 comensals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva