Societat

Societat

Alella marida vi, gastronomia i art en la Nit de la Pansa Blanca

Una de les cites més especials que s’organitzen en la iniciativa enoturística del Vi+ és la Nit de la Pansa Blanca, que serà aquest dissabte a Alella. Com en el cas del trepat a la Conca de Barberà o la garnatxa a la Terra Alta, la pansa blanca és la varietat autòctona de la DO Alella i l’objectiu de la vetllada és donar-la a conèixer en un ambient que uneix art, gastronomia i vi. L’activitat començarà a Can Manyé a les sis de la tarda amb el filòleg i autor del blog De vinis Joan Gómez Pallarés, que conduirà un tast comparatiu de vins elaborats amb aquesta varietat. L’experiència té el nom de Mirades creuades sobre la pansa blanca. Tot seguit hi haurà una acció plàstica i lectura a les parets a càrrec de l’artista David Ribas a partir de l’obra del poeta persa Omar Khayyam, el poeta del vi. El sopar, amb tast de vins de pansa blanca de cellers de la DO Alella i tastets gastronòmics preparats per Marta Bofill, se servirà a partir de dos quarts de nou del vespre. La vetllada finalitzarà amb la projecció de la pel·lícula Soulève les montagnes de Baptiste Debicki, guanyadora del Most Festival 2016.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]