Societat

Classe magistral de golf inclusiu al PGA de Caldes

El jugador Sergio García, campió del Masters d’Augusta, va impartir la classe a una vintena d’adolescents i adults en risc d’exclusió social i amb discapacitat

La Fundació Sergio García, l’Obra Social La Caixa, Catalana Golf i el PGA Catalunya Resort impulsen conjuntament una iniciativa solidària i inclusiva per a persones en risc d’exclusió social. En el marc d’aquesta iniciativa, el jugador Sergio García, campió del Masters d’Augusta del 2017, va impartir una classe de golf a una vintena d’adolescents i adults en risc d’exclusió social i amb discapacitat intel·lectual al camp de Caldes de Malavella-PGA Catalunya Resort.

La classe magistral de Sergio García va partir dels conceptes i moviments bàsics del golf adaptat, una modalitat que ajusta la pràctica a les necessitats i capacitats de cada persona, trencant les barreres que li impedeixen d’accedir-hi.

Els participants provenen de dues entitats diferents que formen part de projectes d’inclusió de l’Obra Social La Caixa: el Consorci Sant Gregori, que se centra en la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual, i la Fundació Trinijove, que atén joves de 14 a 16 anys amb necessitats educatives especials.

Aquesta iniciativa té un doble propòsit: promoure l’esport accessible a persones amb diverses capacitats físiques i intel·lectuals i potenciar la participació en activitats esportives com a motor d’inclusió social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia