Agullent assumeix la gestió del servei especialitzat a la família i la infantesa

El Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i la Infantesa estarà gestionat durant el 2010 i el 2011 directament per l'Ajuntament de la Vila d'Agullent, si bé continuarà donant servei a les 8 poblacions que estan consorciades amb aquesta finalitat, entre elles l'Olleria o Fontanars dels Alforins. Una agrupació d'ajuntaments que ha permés que el servei, en principi només destinat a grans municipis, també haja pogut aplegar a la localitat.

A través del servei es compta a Agullent amb una psicòloga especialitzada en família i menors, i una educadora social. Ambdues donen atenció a problemàtiques relacionades amb qualsevol tipus de conflictivitat familiar que necessite orientació psicosocial, mediació o teràpia familiar per a la seua resolució.

La creació del servei a Agullent, i a les 8 consorciades, és possible gràcies a una ajuda de conselleria i a l'aportació que fa cada ajuntament. Cada dos anys, un dels municipis és el seu titular, i com a tal, s'encarrega de totes les gestions com són sol·licitar subvencions a conselleria, contractar al personal, fer les reunions de coordinació, etc…. Per als anys 2010 i 2011 l'Ajuntament d'Agullent ha assumit esta funció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.