Societat

Societat

La Grossa de Cap d'Any fa un rècord de 21 milions d'euros en premis

El primer premi de La Grossa, el 56.795, venut a Vilassar i Campdorà

El fet que es pugui comprar números per internet implica un important repartiment arreu del territori

La cinquena edició de la Grossa de Cap d'Any 2017 ha repartit més de 21 milions d'euros en premis, la xifra més alta assolida mai per aquesta loteria. El primer premi ha estat per al 56795, dotat amb 100.000 euros per butlleta, i s'ha venut a l'estanc 'l'As' de Vilassar de Mar (Maresme) i al restaurant Barceló de Campdorà (Girona), que ja havia entregat el segon premi de la Grossa de Cap d'Any 2016. Com va passar fa 365 dies, la sort no s'ha quedat principalment al Gironès i en aquest cas ha viatjat fins a l'Ametlla de Merola (Berguedà) on l'entitat dels Pastorets havia comprat més de 1.000 participacions -que ara tenen un valor d'uns 7 milions d'euros- al restaurant de Campdorà. Els premis es podran cobrar a qualsevol dels més de 2.100 punts de venda de Loteria de Catalunya fins al proper 31 de març. Els números que s'hagin adquirit per Internet es cobraran automàticament al compte des d’on es van adquirir els bitllets.

El primer premi del sorteig La Grossa de Cap d’Any, l’equivalent català a la Grossa de Nadal, ha recaigut en el número 56.795 i s’ha venut a les localitats de Vilassar de Mar (Maresme) i Campdorà (Gironès).

El número 56.795 està premiat amb 100.000 euros per cada bitllet venut de 5 euros, és a dir, amb 20.000 euros per euro jugat. Els afortunats que tenen butlletes amb el número anterior i posterior guanyaran 1.000 euros, 200 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran un premi de 500 euros, 100 euros per euro jugat, mentre que les tres últimes guanyaran 175 euros (35 euros per euro jugat). Les centenes i els dos últims números tenen un premi de 25 euros per butlleta (5 euros per euro apostat). Finalment, si s’ha encertat l’últim número, el premi és el reintegrament. 

El segon premi, al qual corresponen 32.500 euros per bitllet jugat, ha recaigut en el número 64.773 i ha estat venut a Barcelona capital i a les localitats barcelonines de Terrassa, L’Ametlla del Vallès i Vic. Pel que fa a les aproximacions, els bitllets que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 325 euros és a dir, 65 per cada euro jugat. Els qui hagin encertat les quatre darreres xifres, rebran 30 euros per euro apostat, és a dir 150. Les tres darreres xifres es premiaran amb 100 euros per bitllet i les centenes, amb 25. Els bitllets amb les dues darreres xifres iguals rebran 10 euros, 2 per euro apostat.

El número 75.182 ha estat el tercer premi, que reparteix 15.000 euros per bitllet i ha tocat a Lleida capital i la localitat lleidatana de Menàrguens. Sobre els premis de les aproximacions, el número anterior i posterior estan premiats amb 50 euros per euro apostat, és a dir 250. Els qui hagin encertat les quatre darreres xifres rebran un premi de 100 euro per bitllet, mentre que els bitllets amb les mateixes tres darreres xifres, estaran premiats amb 50 euros. Les centenes estan premiades amb 25 euros, i les dues darreres xifres obtindran un premi de 10 euros.

El quart premi, de 5.000 euros per bitllet de cinc euros, ha recaigut en el 32.695 i ha estat venut a Barcelona, Figueres (Alt Empordà), Vallfogona de Balaguer (Noguera) i també per internet. Pel que fa les aproximacions, les persones que tinguin butlletes amb el número anterior i posterior han estat agraciades amb 100 euros, 20 euros per euro apostat. Les quatre últimes xifres obtindran un premi de 50 euro, mentre que les tres últimes xifres i les centenes, en guanyaran 25. Les centenes també tenen un premi de 25 euros per butlleta. Si s’han encertat els dos últims números, el bitllet té dret a reintegrament.

Finalment, el cinquè premi, al qual corresponen 2.500 euros per bitllet de cinc euros, ha estat per al número 68.211, que ha estat venut a Barcelona, Calaf (Anoia) i Falset (Priorat). En relació a les aproximacions, els afortunats que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 75 euros, és a dir, 15 per cada euro jugat. Si s’han encertat les quatre últimes xifres, el bitllet rebrà 50 euros de premi, 10 per cada euro apostat. Els qui hagin encertat les tres últimes xifres o les tres primeres, rebran 25 euros, mentre que els bitllets que coincideixin amb les dues darreres xifres en rebran 5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

El ple aprova el projecte del futur museu Carmen Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Astronomia

Descobreixen el forat negre d’origen estel·lar més massiu de la Via Làctia

Barcelona
SALUT

200.000 pacients esperen per a una intervenció quirúrgica a Catalunya

BARCELONA
economia

Proven un sistema per reduir la salinització dels camps d’arròs del delta de l’Ebre

delta de l’ebre

Salut crea a Girona la primera xarxa hospitalària de Catalunya

GIRONA
medi ambient

Posen una caixa niu pel falcó pelegrí a la xemeneia de la incineradora de Mataró

mataró
societat

SOS Racisme llença una campanya per continuar amb la seva activitat

BARCELONA
economia

L’AMB dona una ajuda de 175.000 euros per les famílies desallotjades

esplugues de llobregat

Tret de sortida al Fórum de Gestió de Residus municipals #wasteinprogress

GIRONA