Potries dedicarà la recaptació de les entrades del porrat de Sant Blai a Haití

L'alcalde de Potries, Juanfer Monzó, va anunciar en el moment en que es féu la presentació de la programació del Porrat de Sant Blai 2010, que enguany, la recaptació de les entrades de la carpa solidària, tant de la nit del divendres com del dissabte, es destinarà a donar suport al poble d'Haití, desprès dels devastadors efectes dels terratrèmols que ha sofert aquest país.

Monzó, explicava que des de fa anys, es va prendre la iniciativa de dedicar aquesta recaptació a projectes de cooperació, i cada any s'analitza la que es considera millor actuació, i és per això que enguany mentre s'estudiaven diverses possibilitats va ser quan va colpejar la notícia dels terratrèmols a Haití i és per això que no ha hagut cap dubte, on s'havia de destinar allò recaptat en 2010.

Potries ha considerat que serà Creu Roja Espanyola la dipositària de la confiança perquè, segons comentava Monzó: «no cal donar massa explicacions respecte a la tasca que Creu Roja duu en aquesta i en moltes altres situacions difícils a nivell internacional, a més la relació de Creu Roja i l'Ajuntament de Potries ha sigut sempre molt estreta i col·laboradora i és per això que vàrem considerar adequada aquesta via d'aportació».

Les actuacions que comptaran entrada solidària seran la Nit de Rock, amb l'actuació dels grups «Calledráticos» i «Semeneska» que tindrà lloc el divendres 5, i acabarà amb una discomòbil d'»Activa Show». Així mateix, també comptarà amb entrada solidària l'actuació de l'orquestra «Euforia» que tindrà lloc el dissabte 6 a la nit, totes dues coses a la Carpa Musical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.