Tiana destinarà 10.000 euros als damnificats pel terratrèmol d'Haití

A petició del regidor socialista Ferran Almeida, a l'oposició, l'Ajuntament de Tiana destinarà 10.000 euros per als damnificats del terratrèmol d'Haití. De fet, l'equip de govern (Gent i CiU) ja tenia una partida de 7.500 euros destinada a l'ajuda internacional per reconstruir el país americà. Tot i això, l'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent), va manifestar que no tenia cap inconvenient a augmentar la partida solidària fins als 10.000 euros. Aquests diners es destinaran a diverses institucions, com per exemple el Fons Català de Cooperació o l'entitat Metges Sense Fronteres. De fet, des del 2009, Tiana ha destinat altres recursos econòmics pel que fa a ajuda internacional a les regions més desafavorides del planeta. Així, des de Tiana també es van donar 6.000 euros per a ajuda humanitària al camp de refugiats de la franja de Gaza (Palestina), a més de 6.188 euros pel projecte educatiu de la regió de Vedanthangal, a l'Índia.

De les altres partides que al llarg de l'any passat es van destinar des de Tiana a iniciatives solidàries, destaquen els 6.000 euros per millorar les condicions de vida en una regió d'Etiòpia o els 4.000 euros per a la promoció de la dona al poble sahrauí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes